888 1000 DKK Sports Bonus

1.000 kr. bonus med 888sport

Hos 888sport får du en velkomstbonus på 1000 kr. hvilket svarer til, hvad man kan få hos mange af deres konkurrenter. Her må de altså siges at være med på beatet. Udover at tilbyde den høje velkomstbonus, tilbyder de også af og til specielle tilbud til dig, der allerede er kunde, hvor du kan få en ekstra bonus. Dette vil ofte være i forbindelse med større fodboldkampe eller sportsbegivenheder, hvor du kan få en forhøjet gevinst, hvis du spiller på en given kamp.

Under ”Kampagner” har du mulighed for at se, hvad de tilbyder af bonusser for tiden.

Kampagner: Få det meste ud af din velkomstbonus

Ikke nok med den gode velkomstbonus, kan du også ofte blive tilbudt særlige kampagnetilbud, som du kan supplere din velkomstbonus med. Ofte vil det være ved større kampe eller begivenheder, hvor du kan blive tilbudt en ekstra forhøjning af din gevinst, hvad der kaldes et oddsboost. Her vil du ofte blive krævet at spille et fast beløb, hvor du så vil få boostet din gevinst, hvis dit odds går hjem. Ofte vil det være på Champions League-kampe eller NFL.

Sker det, at oddset ikke går hjem, vil du stadig blive tilbudt velkomstbonussen på 1000 kr.

Freebets

Hvis man allerede er kunde hos 888sport, har de ofte nogle gode tilbud til dig, så du kan få lov at deltage i leaderboards, profitboots og optjene freebets.

Tilbuddene kommer i ny og næ og vil løbende blive ændret og justeret, så du kan holde øje med, om der kommer et tilbud, der falder i din smag.

Det kan være, du bliver tilbudt et freebet, hvor du selv skal spille 200 kr. på et odds 1,50. Gør du dette, kan du så modtage et freebet på 100 kr. som du også kan spille for kvit og frit. Under ”Kampagner” kan du læse mere om de aktuelle tilbud, 888sport tilbyder.

Det er dog vigtigt, du grundigt gennemlæser reglerne for bonusregler, gennemspilningskrav og minimumsodds, da du ellers kan risikere at blive udelukket fra at kunne benytte deres bonusser, hvis ikke disse overholdes.

Eksempelvis er det hos 888sport en regel, at du skal spille din allerførste indbetaling en gang på et odds på minimum 1,50, for overhovedet at gøre dig berettiget til at få udbetalt din velkomstbonus. Efter det, skal din første indbetaling gennemspilles som minimum 6 gange – ligeledes på et odds 1,50, for du kan få udbetalt dine enge penge fra din konto på 888sport.

Sådan bruger du din 888sport bonus

Det skal gøre på en bestemt måde, når du ønsker at benytte din velkomstbonus på 1000 kr. Der er nogle bestemte regler og retningslinjer, der skal følges, når det kommer til gennemspilningskrav og minimumsodds. Når du får din velkomstbonus hos 888sport, skal det gennemspilles som minimum 6 gange. Det vil altså sige, at hvis du selv har kastet 1000 kr. i puljen, for at modtage en velkomstbonus på 1000 kr. så skal du først have spillet for i alt 6.000 kr. før du kan få din velkomstbonus på 1000 kr. udbetalt.

Dog er minimumsoddset hos 888sport en del lavere, end hos mange andre bookmakere. Hos 888sport er det på 1,50, hvor det hos mange andre ligger helt oppe på 1,80.

Det lave minimumsodds gør dog ikke nødvendigvis processen meget nemmere, og det er derfor vigtigt, du stadig tænker dig om og spiller med omhu, for at få vinde. Dog er det vigtigt at bide

mærke i, at du alt i alt har 60 dage til at opfylde alle de betingelser, 888sport har opstillet i forhold til at få sin velkomstbonus.

Derfor har vi samlet et par gode råd, du kan gøre brug af:

Gode råd, hvis du vil vinde på betting

* Brug tid på at undersøge konkrete fakta og statistikker, frem for blot at spille ud fra din mavefornemmelse.

* Find frem til, hvad eksperter mener om den kamp, du vil spille på. De laver ofte analyser og statistikker, der kan være en god idé at gå ud fra

* Singler er bedre at spille på end doubler osv.

* Valuebetting er et godt sted at starte. Det vil sige, du finder frem til, hvor bookmakerne har sat et forkert odds, som er til din fordel

* Spil først og fremmest på kampe og sportsgrene, du ved noget om i forvejen, så du har en fornemmelse af, hvad du bør satse på

Du vil ofte have uheld med betting når…

* Ikke undersøger konkrete fakta, men blot spiller ud fra, hvad din mavefornemmelse fortæller dig

* Vælger at spille mange væddemål på én kupon, og dermed primært går efter multikuponerne

* Vælger at spille på ligaer, kampe eller sportsgrene, du ikke har nogen viden omkring

* Ikke sætter dig ind i, hvad situationen er for det konkrete hold, du satser dine penge på. Er der eksempelvis skadede spillere for tiden?

* Vælger at satse de fleste penge på én kamp, frem for at fordele dem ud på flere sikre kampe.

Det er helt overordnet en fordel for dig, at du læser op på hele betting-konceptet, før du kaster dig over det. Ligeledes vil det altid være et plus at læse op på fakta for den enkelte kamp.

Bonuskoder hos 888sport

For tiden er bonuskoder noget, der mest af alt fører til forvirring for de, der ønsker at spille. De er så at sige ved at være outdatede. Hos de fleste bookmakere, er det ikke længere muligt at benytte diverse former for bonuskoder, til trods for, nettet boomer med betting sider, der skriver, de tilbyder koder til diverse sites.

Dog kører 888sport stadig med bonuskoder som nogle af de sidste på markedet. Ved at indtaste bonuskoden 100BONUS, kan du benytte den, når du opretter dig hos 888sport.

Månedsbonus

Månedsbonus er et udtryk for en bonus, nogle bookmakere vælger at give en gang om måneden. Dog er det de færreste, der gør det i dag, i takt med at bonuskoder ikke benyttes mange steder længere. Hos 888sport er det heller ikke muligt at finde månedsbonusser, da de i stedet kører med eksempelvis en bonus, når man indmelder sig.

Bonuskoder

Alt i alt findes der en masse forskellige former for koder, der gøres brug af rundt omkring hos de forskellige bookmakere. Dette kan ud over de almindelige bonuskoder være kuponkoder, tilbudskoder, kampagnekoder eller velkomstkoder. Hos 888sport definerer alle begreberne den samme form for kode.

888sports reglement for velkomstbonussen

* Hvilken slags bonus er deres velkomstbonus?

Velkomstbonussen en type bonus, der bliver tilbudt til alle nye spillere der tilmelder sig 888sport.

* Hvem kan få en velkomstbonus?

Hvis du bor i Danmark og er fyldt 18 år, kan du gøre brug af 888sports velkomstbonus. Dog kræver det, at du aldrig før har været medlem. Ydermere er det kun muligt at få én velkomstbonus pr. husstand samt pr. computerenhed.

* Hvad er minimums- og maksimumsbeløbet for en velkomstbonus?

Du kan maksimalt få en bonus på 1000 kr. hvis du selv indbetaler 1000 kr. og minimum få en bonus på 70 kr. ved ligeledes selv at indbetale en bonus på 70 kr.

* Er omsætningskrav det samme som gennemspilningskrav?

Ja, de to er det samme. Hvis du vil have din velkomstbonus, skal du selv omsætte for det samme beløb, som du har indsat. Dette skal minimum være til odds 1,50.

* Er der et minimumskrav for, hvor højt et odds jeg skal spille for?

Minimumsoddset skal være på 1,50, for det kan betragtes som en del af omsætningskravet.

* På hvilke spil kan jeg benytte min velkomstbonus

De velkomstbonusser, man kan få tilbudt, gælder hvis man benytter den på sportsbetting på 888sport. Har du tidligere benyttet en velkomstbonus andre steder for 888-brandet, som eksempelvis casino eller poker, er det ikke muligt at benytte en velkomstbonus for 888sport.

* Er der en udløbsdato for min bonus?

Fra du har fået din velkomstbonus, har du 60 dage, før din bonus udløber, og du ikke længere kan benytte pengene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *