JetBull Logo

500 kroners velkomstbonus hos Jetbull casino 

Hos Jetbull kan du som ny kun få en startbonus på helt op til 500 kroner. Du skal blot følge nogle helt simple trin: 

 1. Indbetal minimum 100 kroner. 
 1. Vælg startbonus. 
 1. Dit indskud vil nu blive matches med op til 500 kroner.  

Du kan dog få endnu en bonus på 100 kroner (gennem et freebet), hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet. Dette freebet kommer dog med et par regler og vilkår. Freebettet skal bruges inden for den første uge, efter du har modtaget det, og du vil modtage det senest den efterfølgende hverdag klokken 19. Herudover skal gevinsten fra dit freebet omsættes tre gange, før du kan udbetale beløbet til din bankkonto. 

For at tælle med i dette omsætningskrav skal væddemålene være over 1,80, og du må max bette 250 kroner pr. kupon.  

Det er cirka de sammen regler og vilkår, der gælder for velkomstbonussen. Disse kan du læse mere om nederst på denne side. Her får du dog de generelle regler kort fortalt:  

 • Du skal være myndig og bo i Danmark 
 • Bonussen skal gennemspilles syv gange 
 • Der er visse krav til, hvilke væddemål der tæller med.  

Kampagner og tilbud hos Jetbull 

Hos Jetbull finder du regelmæssigt forskellige kampagner, freebets og tilbud. Dette er blevet meget populært blandt en række af bookmakere, da det er med til at skabe interesse omkring deres sider. 
Hos Jetbull kan du blandt andet finde en kampagne, hvor du kan få 20 procent af dit tabte væddemål tilbage. Dette gælder, hvis det samlede odds for din kombinationskupon er over 2,00. Dette tilbud kan dog kun anvendes på spil op til 1.500 kroner. 
Herudover finder du også et lukrativt tilbud, hvis du godt kan lide at spille fra din mobil. Jetbull har en lækker mobil platform, og det kan du udnytte. Når du har spillet 10 forskellige kuponer på din telefon (som alle ligger over odds 1,80), vil du nemlig modtage et freebet på 150 kroner. 
Herudover udvælger Jetbull et specifikt væddemål hver eneste dag, hvorpå de tilbyder oddsboost. Det vil sige, at oddset bliver hævet med hele 25%, hvilket er en meget stor stigning, så dette kan du med fordel holde øje med.  

Hvordan bruger man sin velkomstbonus? 

Vi har kort været inde på regler og vilkår for velkomstbonussen, men hvordan bruger man den egentligt? Hvis du stadig er i tvivl om reglerne, bør du læse nærmere om den på slutningen af denne side. 
Men her får du et par gode råd, som kan hjælpe dig med at vinde penge med din startbonus. De spillede væddemål, skal være højere end 1,80 for at tælle med i gennemspilningen. Når et odds ligger på 1,80 vil det sige, at bookmakeren tror, at der er 55,5 procent chance for, at dette udfald vil være korrekt. 
Du skal dog gennemspille din bonus syv gange, og derved er der en del, der når at tabe, før de opnår gennemspilningskravet. Men herunder kan du læse fire gode råd til betting hos denne bookmaker.  

4 gode råd til betting hos Jetbull 

 • Det handler om at slå bookmakeren. 
  – For at få det meste ud af din bonus, bør du undersøge markedet og kigge på forskellige statistikker, før du udvælger dine væddemål. Det kan være en fordel for dig, hvis du læser mere om valuebetting og chancevurdering, inden du går i gang.  
 • Lyt til eksperterne
  – Der er ofte eksperter, der udtaler sig, inden en stor kamp. Hvis du gerne vil have den bedst mulige succes, bør du prøve at stole på disse eksperter. Herudover kan du også lære noget af de metoder, de anvender til at analyse et odds.  
 • Hold det simpelt
  – Stort set alle eksperter siger, at det er bedre at spille singler, end det er at have en vanvids-kupon med mange kampe. Hold det simpelt, så har du en bedre chance.  
 • Odds med hjernen, ikke hjertet
  – Hvis du spiller på din yndlingsklub, handler det om at tænke meget objektivt, selvom du er vild med klubben, spillerne eller noget tredje. 

Hvor finder man bonuskoder og månedens tilbud hos Jetbull? 

Der har gået mange rygter om, at der findes vilde bonuskoder til Jetbull, dette er dog ikke sandt. 
Som nævnt tidligere, har Jetbul

 mange forskellige kampagner og tilbud, som kører fra tid til anden. Der sker en vis variation i disse, men der er aldrig tale om, at du kan få en specifik bonuskode. 
Det samme gælder ”månedens tilbud”. Dette er der ikke noget, der hedder, selvom der er andre bettingsider, der har skrevet om det. Der er stor variation i bonusser og tilbud hos denne bookmaker, men det er ikke nødvendigvis noget, der sker hver måned. 
Det eneste, du kan være sikker på, der ændrer sig hver eneste dag, er deres oddsboost, som du kan gå ind og tjekke ud hver dag, så du kan få boostet dit odds med 25%. 
Generelt kører Jetbull nogle lukrative og konkurrencedygtige kampagner, og derfor gør det ikke så meget, at man ikke kan få en specifik bonuskode eller et nyt tilbud hver eneste måned hos denne bookmaker.  

Vær opmærksom på regler og vilkår for velkomstbonus 

I dette afsnit vil du blive klogere på det mest almindelige spørgsmål, der bliver stillet til regler og vilkår for bonussen hos Jetbull. Her er de 6 mest stillede spørgsmål:  

 1. Hvem kan få denne velkomstbonus? 

For det første skal du være over 18 år gammel for at gøre krav på denne bonus og for at spille hos Jetbull. Herudover må du ikke tidligere have oprettet dig som kunde. 
Du skal ligeledes bo i Danmark, og det er kun én person pr. bolig, der kan få bonussen.
 

 1. Er der et minimums krav for indbetalingen? 

Du skal indbetale minimum 100 kroner for at få adgang til denne velkomstbonus.
 

 1. Er der et maksimum for indbetalingen? 

Ja, du må indbetale op til 500 kroner, som herefter vil blive matches i din bonus. Det er dog naturligvis muligt at indbetale mere, det resterende beløb vil dog ikke blive matches af Jetbull
Du har dog også mulighed for en yderligere bonus, udover de 500 kroner, hvilket du kan læse mere om i toppen af denne side.
 

 1. Hvor mange gange skal jeg omsætte bonussen? 

Der findes et omsætningskrav for denne startebonus. Dette krav skal opnås, før du kan udbetale pengene til din konto.
Du skal som minimum gennemspille indbetaling + bonus syv gange. Dvs. hvis du indbetaler 500 kroner og får 500 kroner i bonus, skal du spille for minimum 7.000 kroner.
 

 1. Er der et krav til hvilke væddemål, der tæller med i omsætningen af bonussen? 

Ja. Odds tæller kun med, hvis de er på 1,80 eller derover. Derudover er det udelukkende beløb under 250 kroner pr. kupon, der tæller med.
 

 1. Hvor lang tid har jeg til at nå omsætningskravet? 

Du har 60 dage til at opnå gennemspilningskravet. Dette er standarden hos langt de fleste bookmakere.
 

Hvis du opnår alle disse krav, så kan du hurtigt og let få udbetalt det fulde beløb til din bankkonto inden for et par dage.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *