Betting Bonusser

 Betting SiderBonusBesøg
Bethard Sports Danske LogoBet HardFÅ 50 KR. FOR HVER GANG DU SPILLER FOR 1000 KR. I SPORTENBesøg
Mr GreenFå et freebet bestående af 100% af din indbetaling!Besøg
888 sport logo888 SportFå 100% op til 1000 KRBesøg

Betting Bonusser 2019

Vi har allerede nævnt det – betting bonusser bliver bare bedre og bedre. Men hvilke forskellige typer findes der egentligt? Og hvad adskiller dem fra hinanden? Det kigger vi nærmere på herunder.

 Velkomstbonusser fra danske bookmakere

De meste normale former for bonusser går under kategorien velkomstbonusser. Herunder findes der dog et par forskellige typer, disse er:

  • Indbetalingsbonusser
  • Bonusser uden indbetaling
  • Freebets

Indbetalingsbonusser udbydes af stort set alle bookmakere, men størrelsen varierer. En gennemsnitlig indbetalingsbonus består i, at du indbetaler mellem 100 og 2.000 kroner, hvorefter bookmakeren matcher din indbetaling. Så hvis du indbetaler 1.000 kroner, får du altså 2.000 ind på din spilkonto.

Bonusser uden indbetaling vil du ofte modtage umiddelbart efter oprettelse. Her kan du for eksempel få 25 kroner eller endda op til 100 kroner blot for at melde dig til.

Betting tilbud og betingelser

Ligegyldigt hvilken type bonus, du modtager, vil der ofte være nogle betingelser. Disse varierer også utroligt meget. Man kan sagtens sige, at den bedste betting bonus er den, der har de mildeste krav. Derved har spillerne en langt bedre mulighed for at tjene penge på den.
Vi anbefaler, at du læser mere om de forskellige betingelser og gennemspilningskrav her.

Vi mangler dog at gøre dig klogere på en af disse bonusser – nemlig freebets. Dette er dog en lidt nyere og mere varieret type af bonus, og derfor vil vi gå mere i dybden med det herunder.