888 Sport Logo

888 Sportlink icon

100% Op Til 1.000 DKK

  • Velkomstbonus
  • Kunde Service
  • Kampagner
  • Sikkerhead
  • LiveBetting
4.3

Anmeldelse af 888sport

888sport har af flere omgange været tilstedet på det danske marked, men i september 2015 kom de for at blive. Hvad siden kan og, hvor det måske halter lidt elv her snart 4 år efter kan du læse meget mere om herunder.

Der er helt sikkert flere, der har påtalt det, men det er helt sikkert ikke på det sproglige plan, at denne bettingsite kommer til at udmærke sig på nogen måde, for det dyrkes en mildest talt lemfældig omgang med ordene ind imellem. Det er dog ikke sproget, det kommer til at handle om derunder, men i stedet selve siden og det udbud af spil og andre muligheder der findes herinde.

Fint spiludbud

Det er ikke et udbud af den innovative slags du finder hos 888sport, men det betyder ikke, at de ligger bagud i forhold til andre sider.

Du finder nemlig et bredt udvalg af de helt klassiske sportsgrene fra de mest kendte ligaer selvfølgelige med fodbold som det primære.

Fordelen er, at sitet dækker netop fodbold bedre end nogen anden og du kan være helt sikker på at kunne finde præcis det du leder efter, stort set lige meget, hvor langt ned i rækkerne du vil.

Fordi 888sport deler deres udbyder med Unibet vil den observante spiller opdage, at de to siders udbud ligger meget tæt op ad hinanden med meget få undtagelser og det er der en helt klar grund til, for de deler nemlig den samme udbyder nemlig Kambi.

Når det kommer til betting kan du i rigtig mange tilfælde allerede begynde at planlægge eller spille først på ugen, så du er rustet til weekendens kampe – men husk, at du skal være en rimelig stabil bruger og ikke have længere perioder, hvor du ikke spiller og alligevel har penge stående, for så ryger der altså pludselig 10% i gebyr om måneden efter 6 måneders stilstand på kontoen.

Fantasifulde spilletyper

Der findes ikke det, du ikke kan spille på, når det kommer til de sportsgrene og ligaer, som sitet dækker. Faktisk sidder 888sport på markedets største udvalg af muligheder for at spille på alt, hvad du kan drømme om, inklusive et kæmpe udvalg af specialspil.

Det betyder helt kort, at du i visse tilfælde kan finde op mod 200 forskellige spil på en helt almindelig Premier League kamp, hvilket virkelig kan være med til at øge spændingen, når starten går. Jo længere ned i rækkerne du kommer, des færre bliver mulighederne, men der ligger stadig omkring 30 muligheder på de laveste.

Der er ud over de gængse spiltyper også en række andre, der er sjove at prøve kræfter med for både nybegyndere og mere øvede spillere og selv om udvalget igen ligger meget tæt op ad Unibet grundet aftalerne med Kambi, er sitet stadig et besøg værd.

Odds og tilbagebetaling

Her er vi nødt til at kigge helt teoretisk på det, for at finde ud af, hvor 888sport ligger i forhold til de andre sider, der tilbyder odds på de samme kampe og ligaer. For at kunne give en fair anmeldelse indeholder denne del både tilbagebetalingen og oddsene samlet. Det giver et bedre billede af, hvad du i grunden får, når du better hos 88sport.

Målt på tilbagebetalingen ligger 88sport rigtig godt i toppen af feltet – men, det er en tilbagebetaling, der er fordelt over en lang række ligaer og derfor ikke er umiddelbart mærkbar på

det enkelte spil, men alligevel er en fordel for dig som spiller. I tal ligger tilbagebetalingen på omkring 95% på de klassiske spiltyper og en smule lavere på de sekundære – nemlig omkring 94%.

Selv om 888sport og Unibet deles om Kambi sportsbook og odds derfor er stort set de samme, så adskiller de sig dog alligevel på visse steder og du kan være heldig at find bedre odds et af stederne, hvis du er villig til at lede og sammenligne.

Fed livebetting

Der er ingen tvivl om, at 888sport er langt fremme i skoene, når det kommer til livebetting og det handler ikke kun om selve udbuddet, men også om noget så simpelt som designet på deres site. Du kommer ind ved ganske simpelt at klikke på ’Live’ knappen og vinduet, der åbnes, fylder kun ½ delen af din skærm.

Tilbagebetalingen på denne form for betting ligge laver end den gør på pre-match spillene, men med 90-93% er det bestemt stadig gode odds.

Der er ekstra spænding ved at spille på denne måde, fordi du kan bruge ’Cash-in’ funktionen, der findes på siden og afslutte dit live-bet, hvis du skifter mening undervejs.

Modsat Unibet kan du hos 888sport ikke streame kampene live, hvilket er super ærgerligt, hvis ikke du selv har den store tv-pakke derhjemme. Det store udvalg af kampe og spiltyper gør alligevel 888sport til et rigtig godt site at bette live på – og der er stort set altid noget at spille på.

888sport sitet

Her kommer siden virkelig til sin ret og springer foran rigtig mange andre. Ofte er det sådan, at der vælges imellem design og brugervenlighed på denne form for sider, men hos 888sport får du begge ting med i pakken. Det er et flot og velfungerende site, hvor du let og hurtigt kan navigere rundt mellem de forskellige sportsgrene og kampe uden at skulle tænke for meget over det.

Det er essentielt, at du kan finde hurtigt rundt og komme ind de rigtige steder uden ventetid og omveje, for ofte skal det går hurtigt, når du skal placere et bet eller holde øje med en bestemt kamp og det kan du på 888sport.

Det hele er præsenteret og ordnet på overskuelig og logisk vis, så du ikke skal lede efter tingene og bruge unødvendig tid på at gennemskue, hvor du skal hen.

Der er dog et par steder, hvor det halter lidt, når det kommer til selve siden. En af tingene er nævnt før og det er en ting, der bliver irriterende, når man igen og igen falder over halve og hele afsnit, der er dårligt oversat og kan lægge grunden for misforståelser og fejl. Specielt i de vigtige aspekter som regler og vilkår er det bare vigtigt, at det sproglige spiller, så der ikke er nogen tvivl om, hvad der står, eller endda er nødt til at krydsreferere med den originale tekst på engelsk.

888sport mobilapp

Rigtig mange af os ruger lang tid på transport og derfor er mobilappen helt ideel, hvis du gerne vil kunne komme ind på 88sport og udnytte tiden og her leverer de virkelig varen!

Det er hurtigt og gnidningsfrit at bruge appen og du skal bruge et minimum af klik, for at komme rundt og finde de bets du ønsker. Det virker hurtigt og problemfrit at placere penge på de spil du ønsker og ligesom på siden kan du kombinere op til 12 kampe på din kupon, der hele tiden viser en oversigt over din overordnede indsats sammen med den potentielle gevinst – hvilket er med til at øge spændingen yderligere.

På mobilen kan du logge ind uden NemID og lave ind- samt udbetalinger på nøjagtig samme måde som på din computer. Du kan altså spille, bette og oddse, præcis som på din computer, uden at skulle tænde og vente på skærmen.

88sport ind- og udbetalinger

Noget af det, der virkelig kan ødelægge betting-oplevelsen er, hvis der er problemer med enten ind- eller udbetalingen. Det skal bare køre!

Der er da også mange muligheder for at indbetale ved hjælpe af de mest udbredte kort som Visa og Mastercard samtidig med at du også kan bruge bankoverførsler, eller eWallets som Skrill og Neteller samt Paypal.

Når det kommer til udbetalingerne, findes der ligeså mange muligheder og det er altid helt gebyrfrit for dig. Desværre kan du ikke få dine udbetalinger gennem Skrill og udbetalingstiden er også relativt lang – mindst 4 dage skal du vente før pengene står på din konto.

888sport support

Det er super ærgerligt, at der ikke findes en live chat support på siden og det trækker helt klart ned i denne anmeldelse ligesom de begrænsede åbningstider for telefonisk support i weekenden, der ligger mellem 10 og 18.

På den anden side findes der rigelig mulighed for at få support enten via gratis telefon, e-mail eller kontaktformular på siden – du skal dog være opmærksom på, at du kan oplevet at blive svaret på engelsk, selv om dit spørgsmål er stillet på dansk og det er selvfølgelig ikke optimalt, for dem, der ikke taler sproget.

I mange af tilfældene kan du spare en masse tid ved at gå ind i hjælpeguiden på siden, som er skrevet på et godt og forståeligt sprog og indeholder stort set alle de informationer du kunne komme ud for at få brug for. På den måde slipper du for at skulle vente på svar, hvis du oplever problemer uden for den telefoniske åbningstid. Her er ventetiden nemlig på til 24 timer – hvilket er problematisk, hvis du sidder med et akut problem!

Heldigvis er supporten yderst dygtig og kvalificeret, hvis du kommer igennem på telefonen og problemerne bliver løst hurtig og venligt.

Indsatspolitik

Der er ikke så meget at sætte fingre på i denne del af 888sports måde at håndtere størrelsen på dine indsatser. Det ligger meget tæt op ad det, der også gør sig gældende hos langt de fleste andre sites.

Du vil med andre ord ikke opleve de store begrænsninger i dit spil, men kan komme ud for enkelte tilfælde, hvor der ligger en grænse for størrelsen på din indsats, men fordi der under hver kamp findes så mange forskellige muligheder for at bette, gør det i sidste ende ikke den store forskel.

De fleste begrænsninger ligger på dine mindre spil, hvor der ikke er så mange spillere og heller ikke så mange forskellige muligheder. Oftest vil du dog ikke komme ud for det på 888sport, som ligger helt gennemsnitligt i denne kategori.

Konklusion

Der er en række småproblemer med sitet, der kan vække irritation hos en spiller, men det vejes langt op af den godt opbyggede side og det store udbud af spil.

Overordnet set er 888sport en side, der spiller. Når det kommer til de helt konkrete ting som odds og spil, så er det bare en god side, der gør det super. Muligvis er sproget lidt til den tunge side at læse, fordi oversættelsen halter gevaldigt, men det kommer man hurtigt over.

Som kunde får du stor glæde af den høje tilbagebetaling og de mange spændende og anderledes muligheder for specialspil. Der er styr på siden og design og opbygning gør, at det både behageligt og let at navigere rundt.

Kort sagt – helt sikkert et besøg værd! Også selv om du allerede har en konto hos Unibet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *