betfair

Betfairlink icon

1.500 DK FreeBet

Best for Offers
  • Velkomstbonus
  • Kunde Service
  • Kampagner
  • Sikkerhed
  • Odds
  • Live betting
4

Summary

Donec interdum lectus mauris, nec pharetra sapien imperdiet sed. Phasellus nunc ante, sagittis ut tortor in, aliquam malesuada leo.

Anmeldelse af Betfair Sportsbook 

Betfair tilbyder ikke bare almindelige livebets med fine odds, men har også en helt anden og unik funktion hvor du som spiller kan købe og sælge odds med andre spillere på sitet. 

Det Britiske site har gennem flere år tilbudt to forskellige former for spil på deres side, der henvender sig til både hobby- og hyggespillere og til dem, der gør det på det alvorlige plan. Lige meget hvad, så er der noget for dig, hvis du ønsker at spille på de forskellige ligaer og kampe i både de helt høje og de lavere rækker. 

Herunder ser vi nærmere på de forskellige aspekter af siden, der gør sig gældende, når du besøger den som spiller. 

Betfair – udbud af spil 

Sitet satser helt klart på de store ligaer – og fodbold og håndbold især. Det betyder, at det primært er de mest populære og højest rangerende ligaer, der er repræsenteret.  

Det er selvfølgelig spændende og der er et rigtig godt udvalg, men det betyder desværre også at det halter lidt, når det kommer til sportsgrene som kvindehåndbold og ishockey i den danske liga og dem der er, først åbner for betting når vi kommer tæt på kampstart. 

Heldigvis formår Betfair at veje op for de mangler ved at tilbyde en bred vifte af andre muligheder for at spille på de repræsenterede kampe. De såkaldte ’proposition bets’, der betyder, at du prøver at forudsige forskellige scenarier i en kamp og spille på dem. Du kan spille på alt fra røde kort, hvem, der scorer samt en række andre spilmuligheder. 

Netop indenfor denne form for betting kan du også spille på mindre udbredte former for kampe, som for eksempel dart. 

 

Betfair – typer af spil 

Sitet tilbyder et virkelig flot udbud af spiltyper indenfor stort set alle typer sport. Det betyder at du kan placere dine penge på både fodbold, tennis og håndbold sammen med en række andre forskellige sportsgrene, der giver pæne odds hele vejen rundt.  

Selve overskueligheden på netop spiltyperne er virkelig god, fordi de har inddelt de største sportsgrene i zoner, der giver dig et hurtigt og let overblik over dine bets og de kommende kampe i zonen. 

Der tilbydes rigtig gode odds på de helt store sportsbegivenheder, men Betfair er også et super godt site, hvis du er interesseret i de mere nicheprægede og mindre eksponerede sportsgrene som dart, cricket og beachvolley.  

Du kan endda finde en helt unik kategori på siden, hvor du kun skal tage hensyn til om udfaldet bliver ja eller nej, hvilket er en sjov og anderledes måde af oddse på. Det kan være alt fra generelle spørgsmål, men også mere specifikke og smalle udgaver. 

Betfair – Odds 

Oddsene på siden ligger i den helt gennemsnitlige ende – men den gode ende af markedet. Faktisk er det flere steder, hvor de præsenterer odds, der har en pænt høj tilbagebetaling og derfor udmærker sig indenfor markedet.  

På spiltyper som over/under, tennis og US sport ligger de et pænt stykke over markedets andre udbydere og ligger konsekvent på omkring 93-95% i gennemsnit – hvilket er rigtig pænt. 

 

Grunden til, at de ligger så flot er blandt andet en faktor, der kommer til at tælle ned i det samlede regnskab, men som kan holde deres odds højere og sørge for at der er så høje udbetalinger. Det er det faktum, at der først kan spilles på begivenhederne ret tæt på kampstart. Jo længere ned i ligaerne og populariteten, des tættere på selve kampen kommer man før oddsene bliver lagt op – i visse tilfælde helt ned til en dag. 

Udover de normale muligheder tilbyder sitet også en anden funktion, som vi også kender fra andre udbydere, nemlig den såkaldte ’Cash Out’, der betyder, at du kan stoppe dit bet, hvis du ombestemmer dig undervejs eller bare mister troen på det. På den måde kan du få dine penge ud til den værdi oddset har på det givne tidspunkt frem for at lade det spille ud til slut. Det giver dog som oftest ikke de samme penge som ved kampens slut. 

Betfair – livebetting 

Er du vild med live betting, så der Betfair helt sikkert et besøg værd, for de har et kæmpe udvalg af de populære bets. Der er virkelig store muligheder for at spille på både tennis, fodbold, håndbold og basket – lige meget, hvad du finder mest underholdende. 

Det store udbud af livebets er med at til at trække op i den samlede anmeldelse i forhold til de lidt hårde hug de fik i forbindelse med oddsene. For, når kampene er i gang, vælter det frem med muligheder for at bette på alt, mellem himmel og jord og det giver lige spændingen et ekstra nøk opad. Betfair brillerer altså virkelig i denne kategori og det i sig selv gør siden værd at besøge, hvis du er glad for netop den form for spil. 

I denne kategori kan du også gøre brug af Cash Out under kampene på bets, du har lagt, efter den er fløjtet i gang.  

Betfair – selve sitet 

Selve designet på siden afskiller sig ikke synderligt fra de andre af sin slags derude. Det betyder, at du får at super godt overblik over alle de muligheder du har allerede fra det øjeblik du kommer ind på siden.  

Fra en overskuelig oversigt kan du vælge at se alle odds over alle kampe på det ønskede marked, så du med det samme kan se, hvad der er værd af satse på og hvad der ikke er tiden værd.   

Der er virkelig lagt stor vægt på at gøre det så let for dig som bruger at finde hen til de ting du søger efter, når du logger ind.  

Det mest populære udvalg ligger frit tilgængeligt i topmenuen, mens du har muligheden for at klikke dig videre til de mindre begivenheder uden problemer eller omveje. For at gøre det lettere for dig som bruger ved at inddele sportsgrenene i grupper, så de mest populære ligger først og jo længere ned i rækkerne du kommer, des flere klik skal du bruge. Det virker egentlig umiddelbart som en rigtig god ide, men det bliver hurtigt irriterende, når du skal bruge flere klik og menuer på at finde frem til en bestemt begivenhed.  

Betfair – mobil 

Når det kommer til betting på mobilen er kriterierne, at det skal være let, hurtigt og ikke kræve en masse klik eller den gængse tilgang gennem internet browseren. Det bliver for besværligt og selve skærmbilledet på mobilen, når det ikke er gennem en app, bliver langt fra optimalt, fordi det er lavet til en langt større skærm.  

Heldigvis har Betfair også en app tilgængelig, hvor alle menuer, undersider og kategorier er tilpasset skærmen på din mobil. Det gør oplevelsen meget bedre og du slipper samtidig for at skulle gennem din internetbrowser hver gang du vil tjekke dine bets, eller placere nye. Det giver en hurtig og let adgang til spil, hvor og hvornår du ønsker det. 

Appen findes både til iPhone og Android og der er ikke den store forskel på de to, så anmeldelsen dømmer dem over en kam.  

Selve siden er konfigureret til den mindre skærm uden at der er gået på kompromis med overblikket og den lette navigation. Det kræver selvfølgelig, at hver side byder på mindre muligheder end nettet, men samtidig bliver det hele mere spiseligt og brugervenligt for dig, når du er på farten. Og fordi den er så godt konfigureret, er det ikke den store tilvænning, der skal til, før du kan navigere rundt på mobilen med samme lethed og hastighed som på nettet.  

Betfair – ind- og udbetalinger 

I forhold til indbetalinger ligger der et fint og varieret udvalg af muligheder på siden og du kan frit vælge mellem både e-wallet og bankkonto, når du skal indbetale, men vær opmærksom på, hvordan du vælger, for når det kommer til udbetalingen, kommer det til at spille en væsentlig rolle, hvor pengene kommer fra. 

Det er et lidt indviklet system, der køres på sitet, når det kommer til de forskellige udbetalingsmuligheder, for politikken er, at der skal udbetales det samme til de forskellige kilder, som der er blevet indbetalt fra dem inden du kan begynde at trække penge ud til din e-wallet eller et andet kort.  

Du skal med andre ord udligne dine ind- og udbetalinger til alle kilder, før du kan trække et overskud ud til en alternativ kilde. Det er en ekstra sikkerhedsforanstaltning, for at forhindre eventuelt misbrug af kort til indbetalinger og i den henseende virker det også helt fint, men det giver lidt ekstra arbejde, hvis du skal flytte rundt på pengene flere gang, når du har trukket dem ud, for at de ender der, hvor du gerne vil have dem.  

Hele systemet giver en god sikkerhed, men det kan også været et irritationsmoment, hvis ikke lige du har været opmærksom på politikken inden du indbetaler penge.  

Betfair Kunde Service 

Betfair har et rigtig godt support system, der tilbyder chat og mail-svar på både dansk og engelsk. Det betyder, at du ofte kan finde kortere ventetid, hvis du kan formulere dig på engelske frem for dansk. Har du et akut problem eller vil du bare hellere tale end at skrive, så tilbyder Betfair også dansk telefonsupport inden for åbningstiderne. 

Når det kommer til svartiden, ligger sitet en del over gennemsnittet i hastighed og lover svar indenfor 60 sekunder til 4 timer, hvor man andre steder kan opleve op til 24 timers ventetid.  

Bare husk, at hvis du skrive udenfor den danske åbningstid, så skal det foregå på engelsk for at du får svar. Ellers må du vente til den danske support åbner igen.  

Betfair – indsatspolitik 

Generelt er der gennem de sidste år opstået flere og flere situationer, hvor spillere oplever limits på deres indsatser, men det er ikke mange steder, at der findes generelle og overordnede limits på hele sites. 
Der er heller ikke på Betfair nogle umiddelbare limits at finde, men i nogle af nichesportsgrenene lyder det til, at der kan forekomme generelt lave limits, der desværre opleves oftere og oftere indenfor den slags betting 

Betfair ligger altså ikke hverken højere eller lavere end andre udbydere, men der verserer ubekræftede rygter om individuelle limits efter store overskud hos enkelte spillere.  

Betfair anmeldelse – konklusion 

Omvendt andre sider er det i dette tilfælde faktisk den mobile version, der scorer højst point, når det kommer til brugervenlighed og interface. Så er du meget å farten eller bruger du bare generelt din mobil ofte, når du skal bette, så er Betfair et rigtig godt bud på en super platform. 

Computerversionen er heller ikke dårlig, men det kræver en del flere besøg at få knækket koden til at navigere hurtigt rundt mellem dine yndlingskampe og sportsgrene. Men de mange muligheder for ekstra bonusser er alligevel fristende for nye såvel som gamle brugere. Og derfor er Betfair bestemt et besøg værd, hvis du leder efter nye jagtmarker, når det kommer til gode odds og spændende spiltyper! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *