JetBull Sportsbook Logo

Jetbulllink icon

100% Sports Velkomstbonus op Til 500 DKK

Jetbull Anmeldelse
  • Velkomstbonus
  • Kunde Service
  • Kampagner
  • Sikkerhead
3.9

Jetbull anmeldelse: Den nye spiller på banen 

 Jetbull er et af de nyere skud på stammen, når det kommer til bookmakere i Danmark. Det er ejet af EveryMatrix, men skiller sig på mange måder ikke ud fra mange af deres andre white-label kunder. 

Selvom Jetbull ikke umiddelbart ses som et unikt produkt, så bærer det dog en del fordele med sig. Blandt andet har de til i forvejen eksisterende kunder loyalitetsbonusser, refunderinger af indsatser på nogle af deres spil, reload bonusser og meget andet godt. 

Trods mange fordele, besidder de dog en af de strammeste velkomstbonusser i landet. Her skal både bonus og indbetaling omsættes til et minimumsodds på 1,80 hele 10 gange, og det er ydermere udelukkende spil, der max er på 350 kr., der bliver talt med i omsætningskravet. 

Helt overordnet rummer Jetbull både fordele og ulemper, som du kan læse mere om her. 

Udbud af spil  

Jetbulls hovedfokus ligger primært hos fodbold i alle dets afskygninger, når det kommer til forskellige ligaer verden over. Dog finder du også et stort udvalg af mange mindre niche-sportsgrene, som eksempelvis dart, E-Sport, futsal og flere andre. 

Har du en favoritliga eller sportsbegivenhed inden for de mere alternative sportsgrene, er der en god chance for, du kan finde den hos Jetbull. Her er udbuddet større end hos mange af de andre udbydere i landet, og det kan derfor være værd at tage et kig på, om du kan finde en af de mindre begivenheder her. 

Typer af spil  

Når det kommer til de største og mest populære sportsgrene og ligaer, er der et stort udvalg af mange forskellige spiltyper. Dykker man ned i de mindre udbredte sportsgrene og lavere ligaer, vil udvalget af spiltyper også blive lavere. Her vil du ofte kunne finde 3-4 forskellige typer af spil. 

Under de forskellige turneringer er det stort set altid muligt at vinde vinderspil, også kaldet outrights, der er tilgængelige både inden turneringen og under selve turneringen. 

 

Odds hos Jetbull 

Når det kommer til odds, når man et punkt, hvor det bonger ud som en ulempe, at Jetbull er placeret på platformen for EveryMatrix. 

Deres idé om white label produkter er, at de skal være forholdsvis selvkørende, så udbyderen ikke behøver gå ind at styre og blande sig mere end højs nødvendigt. Det vil også sige, at Jetbull primært er kørende ud fra overvågning af de andre konkurrenter. 

Dette gør desværre også, at Jetbull-odds sjældent lader sig mærke, og man derfor helst bør satse på de små og mindre populære sportsgrene og typer for spil, hvis man ønsker at få fat på det højeste odds. 

Når man ønsker at oddse hos Jetbull, kan det være en god idé at holde øje med, hvornår de er uopmærksomme. 

Dette skyldes, hele måden forretningsmodellen køres på, hvor det for udbyderne handler om ikke at have tårnhøje odds sammenlignet med konkurrenterne, da man da kan blive snøret af sine kunder. Modellen gør derfor også, at det er svært at få en tilbagebetaling fra dem, når man spiller på de sekundære ligaer eller de små nichesportsgrene. Dette gør de for at have en vis sikkerhed, hvis der skulle komme uventede svingninger og udviklinger på spilmarkedet. 

Livebetting hos Jetbull 

Hos Jetbull er der et forholdsvis stort udvalg af livespil i alle døgnets timer, og de kan dermed siges at være blandt de bedre spillere på markedet. Dog er der stadig flere konkurrenter, der ligger et stykke over dem, som de ikke kan konkurrere med. Dette skyldes, at flere af konkurrenterne har en del flere spilmuligheder, uanset hvilken sportsgren eller liga, der er tale om. 

Hos Jetbull dækker udbuddet primært, at man kan livebette på vinderen, hvad der bliver næste mål, parti eller point, og over/under. 

For tiden er det dog ikke muligt at finde livestreaming hos dem, og deres informationer er generelt få, når det kommer til at visualisere liveevents ift. kampstatistikker, forløb mm. 

Brugervenlighed på deres website  

Når man ser helt overordnet på deres hjemmesidedesign, er der ikke som sådan noget at brokke sig over. Det er forholdsvist overskueligt og til at finde rundt i. Når først man giver sig i kast med at afprøve hjemmesiden, er der dog et par ting ved især brugervenligheden, der slår fejl. 

Eksempelvis er der flere steder, hvor det tydeligt fremgår, at hjemmesiden er oversat fra engelsk til dansk. Dette desværre med resultat i, at mange af oversættelserne ikke er oversat korrekt. Dette kan nemt få siden til at fremstå en smule uprofessionel. 

Det kan ligeledes være besværligt at navigere rundt i blandt andet deres hovedmenu. De har eksperimenteret med grafikker, der skal gøre det mindre besværligt for kunden at navigere rundt på siden. Det kan dog være besværligt at ramme de små pop-up grafikker, og idéen om dem kan derfor siges at være bedre end realiteten. 

Sidst men ikke mindst, sker det desværre forholdsvist ofte, at man bliver logget helt af sin bruger. Ligeledes er det langt mere besværligt, end det burde være, når man vil ind og se sin egen spilhistorik. Er man eksempelvis i gang med en kamp, og ønsker man midt i det hele at se sin spilhistorik, så bliver man i i stedet ledt tilbage til sin stamdata, hvorefter kan selv kan klikke sig rundt på siden, for at fremfinde sin egen spilhistorik igen. 

Jetbull Mobil  

Det er også muligt at benytte Jetbull på mobilen. Dog er mobilversionen ikke den samme som på hjemmesiden, og løber derfor på sin egen platform, i stedet for blot at være en responsiv udgave af desktopudgaven. 

Det kan dog volde en del problemer, hvis man ønsker at oprette sig som bruger over sin mobil, frem for over sin computer. Skal man oprette sig som bruger, foregår det derfor på desktopversionen, som senere kan lede dig hen til mobilversionen efter oprettelsen. Til en start krævede det, at man altid benyttede sit NemID, når man ville logge ind på den mobile version, men heldigvis har Jetbull nu fundet frem til at få det ændret, som den mobile platform er blevet langt nemmere og hurtigere at tilgå. 

 

Der er dog stadig en hel del ting ved den mobile version, som bør opgraderes, hvis den skal blive lige så nem at tilgå, som desktop-versionen. Eksempelvis er det ikke muligt at se alle de odds der er for en bestemt liga på en og samme tid. Her skal man altså selv trykke sig frem og tilbage, og kan derfor hurtigt ende med at miste overblikket.  

Afslutningsvis er det heller ikke muligt at placere systemspil over mobilen – og dette skal derfor også gøres på desktop-versionen. 

Ind- og udbetalinger – simpelt og hurtigt 

Når det kommer til ind- og udbetalinger, er Jetbull heldigvis med på beatet. Dette forekommer forholdsvist nemt og gnidningsfrit. Stort set alle indbetalinger behandles lige med det samme, hvor udbetalinger ligeledes behandles inden for få dage. Som regel 1-3, alt afhængigt af, hvilken form for betaling man har tilknyttet.
Er man dansk bruger, vil NemKonto være tilknyttet, hvilket fører til langt mindre arbejde samt en hurtigere proces, når det kommer til udbetalinger. Ydermere er betalingerne uden gebyrer, hvilket det efterhånden er, uanset hvor man vælger at spille. Her følger Jetbull også med. 

Hjælp og kundeservice  

Jetbull er altid klar til at hjælpe, og tilbyder både hjælp via. mail og via livechat fra 7-23 i alle ugens dage – også i weekenden. Dog er det ikke i alle de åbne timer, man kan være garanteret at få support på dansk, og skal derfor være beredt på, at man bliver guidet og hjulpet på engelsk. Så længe du er OK med at få svar på engelsk, har du altid mulighed for at stille dine spørgsmål på dansk, hvor Jetbull selv vil sørge for at få oversat dit spørgsmål, så de forstår det. 

Dog tilbyder flere at konkurrenterne 24-timers support, hvilket klart ville give Jetbull ekstra plus på kontoen. Ligeledes er det kun VIP-medlemmer, der har mulighed for telefonisk support, og det trækker en smule ned i vurderingen. 

Jetbulls indsatspolitik  

Helt overordnet ser det ikke ud som om, Jetbull er hverken mere eller mindre strikse end deres konkurrenter, når det kommer til indsatspolitik. 

 Her er Jetbull gode til at opfange, hvad det kaldes for ”bonusryttere”, da de har en god overvågning grundet deres tilknytning til EveryMatrix. Derfor er Jetbull ikke det rette sted, hvis man udelukkende har en konto for at udnytte odds bonusser eller skæve odds. 

Konklusion  

Selvom Jetbull er forholdsvist nyt, er de stadig gode til at følge med konkurrenterne, både hvad angår freebets, refundering og meget mere. 

Dog vil Jetbull sjældent være en udstikker og være ledende for markedet, men vil derimod blot ligge i et gennemsnitligt leje, når det kommer til odds. Vi mener dog, at de har et godt udbud, både når det kommer til spil og og odds. Dog skal de få styr på mange af de småfejl, der er på deres hjemmeside, som eksempelvis dårlig oversættelse og forvirrende knapper.