Mr Green logo

Mr. Green giver 500 kr. i freebet bonus 

Spiller man hos Mr. Green, er der også bonusser at hente hjem. Dog kan det være en god idé at gennemlæse bonusreglerne, inden man går i gang. De er heldigvis forholdsvis overskuelige at sætte sig ind i. 

Her vil du få et freebet på 500 kr. hvis den første indbetaling du selv laver, er på 500 kr. Mr. Green vil dog gerne sikre sig, at de får nogle penge i kassen, og du kan derfor først modtage de 500 kroners freebet, når du har omsat din egen indbetaling til odds 1,80. 

Hvis du efterfølgende vinder på dit freebet, er der ingen gennemspilningskrav. Dog skal du bide mærke i, at fra du modtager dit freebet skal det være inden for en uge, du både placerer dine penge og kampen afgøres. 

Lignende kampagner, der også booster din velkomstbonus 

De tilbyder ikke kun 500 kr. i freebet, når man melder sig ind. Modsat mange af deres konkurrenter, har Mr. Green ofte flere forskellige velkomstbonusser, de kører med. Her har du i mange tilfælde mulighed for at kombinere de forskellige bonusser på en og samme kamp – hvilket er er en sjælden gode fra bookmakernes side. 

Under fanen ”Kampagner” har du mulighed for at læse om de aktuelle tilbud, og det er altid en god idé at tjekke op på dem, inden man benytter sig af dem, da der kan blive ændret i reglerne for den enkelte bonus. 

Mr. Green kører ofte med en særlig ordning, hvor de har et bestemt velkomsttilbud til en bestemt kamp. Her kan det være du får 500 kr. i freebet, som skal bruges på et bestemt odds til en given kamp. Vinder du, får du hele gevinsten, hvor Mr. Green vil give dig et freebet på det beløb du selv har satset, hvis du taber. 

Flere gode tilbud fra Mr. Green 

Det er ikke kun bonusser til nye kunder, der er til at finde. Ofte vil Mr. Green også køre med bonusser og tilbud til allerede eksisterende kunder. Disse kan man holde øje med under fanen ”Kampagner”. 

Som eksempel har de haft tilbud på specifikke kampe, hvor man har fået sine penge retur (hvis det var over 200 kr.), hvis kampen endte med at spille uafgjort.  

Mr. Green kommer løbende med tilbud som disse, og det er derfor værd jævnligt at holde øje på deres side. 

Sådan kan du benytte din Mr. Green bonus 

Som nævnt vil freebets hos Mr. Green være givet ud fra en bestemt kamp eller et bestemt væddemål. Det er derfor vigtigt, du overvejer nøje, om det er et væddemål du tror på, før du placerer dine penge. 

Der visse ting du skal være opmærksom på, inden du kan benytte din bonus 

  • Du skal selv indbetale 500 kr. for at få et freebet på 500 kr. 
  • Inden du kan benytte dit freebet, skal du selv placere din indbetaling på 500 kr. til odds på minimum 1,80 
  • Først her kan du få lov at benytte dit freebet på 500 kr. 

Når du skal placere dine egne penge, kan det være en fordel for dig, at du spreder pengene ud til mere end ét spil. På den måde er du helgarderet mod det, der kaldes et sort uheld. Selvom du tænker, dit odds er sikkert, kan der altid forekomme uforudsete ting, som eksempelvis et rødt kort i starten af kampen. 

Overvej derfor i stedet, om du hellere bør placere 100 kr. på fem forskellige kampe eller 50 kr. på 10 forskellige kampe. 

Nu er det tid til at bruge dit freebet 

Når alt dette er klaret, kan du langt om længe benytte dit freebet. Med dit freebet er det dog vigtigt, du placerer alle pengene på samme væddemål. Fra du får udbetalt pengene, har du præcis en uge, til du skal have placeret pengene og til kampen skal være afgjort. 

Med dit freebet må du selv bestemme, hvor højt et odds du ønsker at spille. Her er det dog vigtigt at vide, at uanset hvor højt et odds du satset på, så får du kun udbetalt den vundne gevinst, og ikke de 500 kr. du har fået i freebet. Vælger du at benytte dine 500 kr. på et odds 1,20, vil du altså kun vinde 100 kr. (500 x 1,2 = 600 kr. minus 500 kr. i freebet = 100 kr). 

Har du mod på det, kan det derfor anbefales, at du lægger pengene på et højere odds, så du også får noget ud af dit freebet. Her skal du huske på, at det er penge du har fået ”gratis” og du derfor ikke mister noget på det, hvis kampen ikke går hjem. 

Til tider kan man være heldig at finde et odds, hvor det lader til, oddset er blevet sat forkert fra bookmakernes side. Mener du, dette er tilfældet, er det en god idé at sætte sig godt i i kampen og holdene, hvad der er er skader, statistikker over vundne kampe for tiden – og meget andet. 

Ligeledes kan du også læse om, hvad spileksperter mener om netop den kamp. 

Ender du med at finde en kamp, hvor det lader til, oddset er blevet sat forkert (til din fordel) kan det være en god idé at smide dine 500 kroners freebet her. 

Bonuskoder hos Mr. Green 

Når du skal have din velkomstbonus hos Mr. Green, er det den eneste mulige bonus der er at hente. Der er mange hjemmesider der skilter med, at de har bonuskoder, som kan benyttes hos Mr. Green, men dette er ikke tilfældet. 

Du skal hente din bonuskode hos selve bookmakeren, og skal derefter selv indsætte dine penge. Mr. Green har lavet en nøje vejledning, man kan følge, så man kan få udbetalt sine 500 kr. som freebet i velkomstbonus. 

 

Almindelige bonuskoder 

Der findes alverdens hjemmesider rundt omkring, som tilbyder ekstra bonuskoder, kuponkoder, kampagnekoder eller velkomstkoder, som kan benyttes hos forskellige bookmakers. Dette er dog ikke tilfældet hos Mr. Green. Her findes altså kun de koder, du selv får givet af bookmakeren.  

Alle de koder, der tilbydes rundt omkring, kan stort set ikke benyttes hos nogle bookmakere længere i dag, og er dermed til blot for at skabe forvirring. 

 

Månedsbonusser 

Flere andre steder vil man også kunne finde beskrivelser af månedsbonusser, de hævder, man kan få hos Mr. Green. Dette er dog heller ikke tilfældet. Der findes altså ingen ny månedlig bonus, der gives af bookmakeren. Af og til ændrer Mr. Green deres velkomstbonus, men det er ikke noget, der sker fra måned til måned eller med et bestemt tidsinterval som mellemrum. 

Når Mr. Green laver om i deres velkomstbonusser, vil vi ligeledes opdatere her på siden, så du har overblik over, hvilken velkomstbonus du kan forvente ved indmelding. 

Mr. Greens regler og vilkår for velkomstbonussen  

Der kan være mange ting man brænder inde med, når man gerne vil oddse. Specielt når det kommer til formalia, regler og vilkår. 

Nogle af de mest stille spørgsmål, når det kommer til de velkomstbonusser der tilbydes hos Mr. Green, har vi listet og svaret på herunder. 

  • Hvem er berettiget til Mr. Greens velkomstbonus? 

Alle de nye kunder bliver tilbudt en velkomstbonus. Dog er det forudsat man bor i Danmark og er fyldt 18 år. 

  • Hvordan indbetaler jeg, så jeg kan få min velkomstbonus? 

Hos Mr. Green tager de imod de mest almindelige korttyper. Her gælder det både Visa, Dankort og MasterCard. 

  • Hvad skal jeg minimum indbetale selv, for at få en bonus? 

Du får en bonus svarende til det beløb, du selv indbetaler. Dog kræver det, at du som minimum selv indbetaler et beløb på 150 kr. 

  • Hvad kan jeg maksimalt indbetale for at få en bonus? 

Hvis du vil have en freebet velkomstbonus, der er så høj som mulig, kan du indsætte 500 kr. Mr. Green tilbyder ikke højere velkomstbonusser end dette. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *