Nye Betting Sider

 Betting SiderBonusBesøg
Bethard Sports Danske LogoBet HardFÅ 50 KR. FOR HVER GANG DU SPILLER FOR 1000 KR. I SPORTENBesøg
Mr GreenFå et freebet bestående af 100% af din indbetaling!Besøg
888 sport logo888 SportFå 100% op til 1000 KRBesøg

Her fordelene ved Nye Betting Sider i Danmark

Som vi nævnte i det forrige afsnit, er der en stor konkurrence på markedet. Og dette kommer alle online spillerne til gode.

Der kommer hele tiden nye udbydere ind på markedet, og selvom det kan virke en smule forvirrende, så er det blot en fordel. Faktisk forventes det, at der stødt ville komme nye spiludbydere til over de næste mange år.

Det er ikke mange år siden, at Danske Spil havde monopol på alt, hvad der hed online pengespil herhjemme. Men efter liberaliseringen af spilleloven, er det spillerne, der bliver prioriteret højest.

Du skal dog ikke være nervøs for at spille hos nye sider. Selvom deres troværdighed endnu ikke er lige så høj som de gode gamle udbydere, så er det ganske sikkert. Alle spilsider, hvor du skal logge ind med NemID er nemlig godkendt og har en dansk licens. Dette betyder også, at der regelmæssigt bliver ført kontrol af disse spilsider.

 

De tre største fordele for online spillerne

 

Hvad er fordelene så? Der er rigtig mange, og her får du de tre mest centrale fordele ved de mange nye betting sider i Danmark:

  • Valgfrihed
  • Konkurrence
  • Bonusser

Valgfriheden sikrer to ting – du kan selv vælge, hvor du vil spille, og hvad du vil spille på. Derved kan du også have flere spillekontoer. Det kan være at én bookmaker har gode odds og valgmuligheder inden for tennis, og én anden har vilde odds på mange forskellige fodboldligaer.

Konkurrencen har vi nævnt lidt om, men der er én ting, vi ikke er kommet ind på. Det er ikke kun bonusserne, der bliver bedre, det er også selve tilbagebetaling. De forskellige odds vil ofte blive højere på grund af den hårde konkurrence, hvilket vil sige, at spillerne får en større del af kagen.